SKATTEFRI
KØRSELSGODTGØRELSE

FORSIDEN       VINDMØLLEPROJEKTER         SKIBSPROJEKTER         EJENDOMSPROJEKTER

KATEGORIER:

 

 

BETINGELSER FOR BRUG AF DETTE WEBSITE

Når du bruger dette website accepterer du samtidig følgende vilkår.

- Artikler og annoncer kan ikke betragtes som rådgivning eller en opfordring til at købe investeringsprojekter. Du er opfordret til selv at søge egen uvildig rådgivning. Dette website indeholder udelukkende annoncer med investeringsprojekter til salg, og vi er ikke ansvarlige for rigtigheden af de viste annoncer eller om de annoncerede projekter rent faktisk kan handles. Ligeledes kan vi heller ikke drages til ansvar for rigtigheden af de aftaler der indgås mellem køber og sælger, hvorfor vi opfordrer til at køber og sælger søger total rådgivning hos deres revisor og advokat.

- Ingen annonce er bindende for sælger, først når køber og sælger har indgået en aftale med hinanden kan en aftale betragtes for bindende, ligesom vi tager forbehold for at et givent annonceret projekt allerede kan være solgt.

- Vi er udelukkende en annonceportal hvor køber og sælger kan finde hinanden, vi er derfor ikke selv part i nogen af de udbudte projekter.

- Vi tager forbehold for evt. trykfejl i de viste annoncer.

- At købe investeringsprojekter er forbundet med risiko af såvel skattemæssig og driftsmæssig karakter, hvorfor vi stærkt anbefaler at køber søger rådgivning herom.

- Vi opfordrer sælgere af investeringsprojekter til at søge rådgivning af de skattemæssige konsekvenser ved et salg.

 

 

 

Investering - Investeringsprojekter - Ejendomsinvesteringer - vindmølleprojekter - skibsprojekter - ejendomsprojekter - vindmøller - vindmølleandele - Kommanditselskaber - Skattesatser 2013 - Kørselsgodtgørelse 2013