SKATTEFRI
KØRSELSGODTGØRELSE

FORSIDEN       VINDMØLLEPROJEKTER         SKIBSPROJEKTER         EJENDOMSPROJEKTER

KATEGORIER:

 

 

VÆRD AT VIDE OM INVESTERINGSPROJEKTER:

At købe investeringsprojekter kræver omtanke. Du kan gøre en god handel, men du kan også gøre en dårlig handel. Det er derfor vigtigt at du selv kikker kritisk på et investeringsprojekt inden du køber det og det er også en rigtig god ide at søge rådgivning fra en uvildig person, f.eks. gennem din advokat, revisor og/eller bank.

Der er flere forskellige risici du skal kikke på:

INVESTERINGEN: Hvad er det for et aktiv du køber, hvilken pris du køber det til og hvordan ser fremtiden ud for det marked..........

PROSPEKTBESKRIVELSER: Det er standard i dag at der laves risikoberegninger på et investeringsprojekt, hvad der sker hvis renten falder eller stiger 1% eller hvis indtægter falder eller stiger 10% mv. Kik Prospektet grundigt igennem.

DE UFORUDSETE HÆNDELSER: Dette dækker meget bredt og vi vil nævne nogle enkelte elementer i dette punkt. F.eks. hvis du køber andel i en vindmølle og denne pludselig får en skade, hvordan står du så? Her skal man kikke nærmere på forsikringsforholdene. Men der findes også andre mindre ventede uforudsete hændelser, en som vi alle sammen kender, nemlig SKAT. Vi ser desværre for ofte, at SKAT nogle gange går i for meget små sko, når det kommer til skatteansættelsen. Vi har sidst set en dårlig sag for skat hvor de for nogle år tilbage ikke mente at man kunne afskrive på tyske vindmøller, fordi pantsætningsreglerne i Tyskland er anderledes end i Danmark. I Tyskland pantsætter man på den måde at man "overdrager" vindmøllen til banken indtil gælden er tilbagebetalt. SKAT mente derfor ikke at man kunne afskrive på vindmøllen fordi de anså den for overdraget. Efter flere års juridisk slagsmål har SKAT dog indrømmet og accepteret skattemæssige fradrag på tyske vindmøller. Men når man ser SKAT's kampagner i fjernsynet mod sort arbejde under kampagnen "fair skat" kunne man godt blive fristet til at sige...... okay, hvad så med fair behandling. Lidt ærgerligt at se at vores skattekroner går til et ukonstruktivt slagsmål, som kunne være løst på en meget nemmere måde.

Vi kan derfor kun anbefale dig at bruge din advokat og revisor til at rådgive dig.

Websiden drives af Websolutions v/TJJ Holding af 2002 ApS (cvr.nr. 26 67 40 42)