SKATTEFRI
KØRSELSGODTGØRELSE

FORSIDEN       VINDMØLLEPROJEKTER         SKIBSPROJEKTER         EJENDOMSPROJEKTER

KATEGORIER:

 

 

VORES IDEGRUNDLAG OG MÅLSÆTNING

IDEGRUNDLAG OG VISIONER:Vi undrer os lidt over hvorfor mange anparter i nuværende anparts- og kommanditselskaber ikke gøres mere synlige når de skal sælges igen. Det er sjældent at man ser nogle anparter til salg, og hvorfor kan man godt undre sig lidt over, for der kommer løbende altid nogle grunde til at folk ønsker at sælge deres anparter. Ved at gøre det synligt for flere får man altså også en bedre pris og vi har gjort synlighed til en af vores visioner.......

For at skabe synlighed for vores idegrundlag er vi selvfølgelig nødt til selv at gøre noget for at gøre vores side synlig. Det gør vi gennem annoncering i diverse dagblade og online medier og vi prøver at skabe kontakt til samarbejdspartnere. Vi skal ikke sælge investeringsprojekter til investorer, men vi skal blot gøre det endnu nemmere og mere fordelagtigt at investere i projekter, også fordi man kan vide, at vi arbejder for en synligt marked der gør det nemmere at afsætte dem igen, den dag man ikke længere ønsker at være investor i et projekt.

For at gøre det endnu mere synligt har vi også valgt at have lave priser. Når vi har lave priser på annoncer får vi også flere annoncer og gør dermed siden interessant for nye investorer, fordi der er mange projekter at vælge imellem. Vi bruger de fleste af vores annonceindtægter på selv at markedsføre vores side, så sælgere og får noget valuta for deres penge.

MÅLSÆTNINGEN: Vores målsætning er i sidste ende at skabe mange kontakter mellem køber og sælger og et synligt marked med lave omkostninger, som sikrer at det i fremtiden bliver nemmere og hurtigere at handle brugte investeringsprojekter.

Websiden drives af Websolutions v/TJJ Holding af 2002 ApS (cvr.nr. 26 67 40 42)